Digital Assur

"In de verzekeringswereld herinnert iedereen mij van de unieke sales en marketingcampagnes, zowel offline via postmailings als online per e-mail. De opvolging via telemonitoring zorgde voor de kers op de taart qua resultaten en succes."

“Ik merk dat er op vlak van marketing een duidelijker verschuiving is - mede door corona – richting digitalisering en online communicatie. Verzekeringsmakelaars zouden hun online communicatiekansen méér kunnen en moeten benutten. Mijn vaststelling is dat er vandaag behoefte en nood is aan professionele ondersteuning

"Om deze reden heb ik een oplossing uitgewerkt samen met Frank De Neve. Frank is de architect van de diverse Digital Assur-platformen die dienen om websites te bouwen, om online communicatie uit te voeren en met de contentmarketing bibliotheek © Digital Assur Copyright. Hij is de oprichter en eigenaar van Digital Assur. Ik werk al meer dan tien jaar samen met Frank."

Wat is Digital Assur?

Digital Assur is een marketingpakket voor de verzekeringsmakelaar met een professionele website en een actieve online communicatie. Dit alles is uitgevoerd door professionals met kennis van zaken.

Een gepersonaliseerde website met inhoud gericht op uw cliënteel

Het Digital Assur marketingpakket bevat een gepersonaliseerde website met een overzicht van al uw diensten en troeven. Uiteraard biedt de website ook een inkijk in uw team, uw kantoor, uw bedrijfswaarden en uw aanbod.

We zorgen voor:

  • Design en lay-out, gepersonaliseerd voor uw kantoor.
  • Volledige content en informatieve blogartikels (met complete Google optimalisatie van elke webpagina).
  • Duidelijke call-to-actions, zodat bezoekers gemakkelijker contact leggen met u.

Digital Assur verzorgt ook uw communicatie

Communicatie naar uw klanten toe is een essentieel gegeven voor uw business. Wie communiceert, leeft en valt op. Verzekeringsmakelaars stellen dit werk gemakkelijk uit. Om die reden zet het content-team van Digital Assur maandelijks uw website up-to-date met nieuwe blogartikels en interessante content. Zo is uw website een actieve bron van actuele informatie over verzekeringen

Een communicatieplan voor een volledig jaar

Samen bespreken we jaarlijks wat de ideale communicatiestrategie en -mix is voor uw kantoor. Zo kunnen wij de uitvoering inplannen in onze agenda’s. Wij doen alles zodat u zich kunt concentreren op uw core-business.

Informatieve én gerichte e-campagnes voor uw kantoor

Het team van Digital Assur stelt informatieve e-newsletters voor u op. Dit is een ideale manier om een langetermijn-relatie met uw klanten op te bouwen en loyaliteit te stimuleren. Op uw vraag kunnen we ook cross selling en up selling e-mailcampagnes opmaken. Kortom, marketingcampagnes zijn een krachtig instrument én het rendeert.

Digital Assur op maat

We kregen de afgelopen tijd veel vragen van grotere verzekeringsmakelaars en -concerns wat Digital Assur hen kon bieden? Op de website van Digital Assur leest u er alles over. Daar ziet u wat er allemaal mogelijk is met Digital Assur én de diverse Digital Assur-platformen.

“Waarom ik Digital Assur boven de doopvont houd? Alles draait rond klantenretentie en acquisitiemarketing, méér verkopen en zaken doen. Zoals u weet heb ik dit de afgelopen dertig jaar met succes gedaan. Benut mijn expertise om succesvoller te ondernemen en tegelijk klanten goed en juist te verzekeren."

Wilt u meer weten over Digital Assur?

Klik door naar de website van Digital Assur of stuur me een bericht via onderstaand formulier.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met het privacybeleid