BizSmile

Biz Smile logo 2000 400

Wij geven je sales een boost … met de glimlach

Stel: je commerciële ambities liggen vast, maar je weet niet meteen hoe je die kan realiseren. Dan toont een sidekick als BizSmile je de weg!

Wij stippelen een traject op maat van je kantoor uit om je salesresultaten een boost te geven. Hoe dan? Met coaching, training en performante salescampagnes op basis van meer dan dertig jaar ervaring.

Hoe kan BizSmile je helpen?

  • Je wil groeien, maar weet niet goed hoe: BizSmile licht je portefeuille door en bekijkt samen met jou hoe we je ambitie kunnen realiseren. We werken een sales- en marketingplan uit, coachen je commerciële medewerkers, zetten commerciële acties op of informeren via je website en newsletters.
  • Je wil efficiënter verkopen: BizSmile maakt van je salesteam een geoliede machine. Dat zeggen we niet zomaar. Geert Dehouck heeft meer dan 30 jaar sales- en marketingervaring in deze branche. Hij kent de verzekeringssector dus door en door.
  • Je wil van je klanten totaalklanten maken: BizSmile is je bondgenoot voor cross- en upselling. Aan de hand van een concreet plan van aanpak zorgen we ervoor dat je klanten met één of twee contracten ook voor andere verzekeringen met jou in zee gaan.
  • Je zoekt een callcenter: BizSmile staat je bij met belacties en de opvolging ervan.

Gerichte salescampagnes op maat

We werken salescampagnes uit op maat van je kantoor en je doelgroep (prospects en bestaande klanten). Van A tot Z: van het vastleggen van zoveel mogelijk afspraken tot de effectieve verkoop. In een combinatie van mailings en telefonische opvolging ervan.

Voorbeelden:

  • Upselling bij bestaande klanten
  • Uitbouw van een portefeuille bij een specifieke doelgroep
  • Cross-selling na overname van een portefeuille
  • Opvolging offertes
  • Verkoop van een bepaald polistype bij een afgebakende doelgroep
  • Enquêtes en bevragingen

Geert Dehouck, professional in salescoaching en begeleiding

BizSmile is het geesteskind van Geert Dehouck. Met meer dan dertig jaar ervaring in sales, marketing, ondernemerschap en people coaching is hij een professional in het motiveren, sturen en begeleiden van teams.

Die jarenlange kennis deelt hij vandaag als coach en trainer voor iedereen die efficiënter wil groeien.

Op zoek naar betere resultaten en meer rendement?

Contacteer ons. Samen bespreken we hoe we je ambities kunnen realiseren.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met het privacybeleid