Back to basics

Het vaktijdschrift "Verzekeringswereld" publiceerde onlangs een ruim artikel over 'Back to basics' volgens Geert Dehouck.

De vier eigenschappen van goed leiderschap zijn: volharding, flexibiliteit, kritisch vermogen en vakmanschap. Dat was zo, dat is zo en dat zal altijd zo blijven”, zegt Geert Dehouck voor hij aan zijn uiteenzetting over de bedrijfseconomische fundamenten begint. “Ondernemers moeten bedrijfseconomisch denken en doen. Ondernemen is nog iets anders dan managen en helemaal iets anders dan coachen”, voegt hij er voor alle duidelijkheid aan toe.

Duurzaamheid, well-being ... het zijn mooie idealen, maar de bedrijfseconomische maatstaven primeren. In de beste gevallen kunnen die doelstellingen samen gerealiseerd worden, maar als de zaken niet zo vlot lopen, moeten we eerst back to basics. De resultaten primeren altijd.”

Geert Dehouck heeft een veertienpunten-plan opgezet om de gang van zaken te optimaliseren. Volgende maand komen zeven punten aan bod om proactief te denken. In deze bijdrage overlopen we de eerste zeven bedrijfseconomische pijlers en gaan we back to basics.

Download hier het volledige artikel

Vragen / informatie / offerte

Heeft u vragen of wenst u een offerte? Laat het mij weten via onderstaand formulier. Ik contacteer u eerstdaags.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met het privacybeleid