Mentor en sparring partner voor de verzekerings- en banksector

Het vaktijdschrift "Verzekeringswereld" publiceerde in juli 2022 een ruim artikel over de nieuwe activiteiten van Geert Dehouck als coach en trainer.

Geert Dehouck, die sinds april verzekerings- en bankkantoren bijstaat als onafhankelijke coach, is ervan overtuigd dat vooral de sterke groeiers nood hebben aan een update en begeleiding voor het kantoormanagement.

“Aan het ondernemerschap zijn altijd risico’s verbonden en makelaars die willen groeien en partnerships sluiten, moeten van vele markten thuis zijn. Naast de verzekeringstechnische kennis wordt klantgerichtheid almaar belangrijker. Ook de medewerkers moeten gecoacht worden en zonder een professionele kantoororganisatie die ondersteund wordt met up-to-date informatica kunnen geen performante marketing- en salesacties opgezet worden.

"Het is dus logisch dat dynamische kantoren steeds vaker een beroep doen op externe begeleiding. Bij de lancering van mijn nieuwe activiteiten kreeg ik oproepen voor coaching van makelaars, maar ook van verzekeringsmaatschappijen, federaties en andere grote organisaties. De vraag is groot en daarom heb ik besloten de sec- tor mijn expertise aan te bieden” , aldus Geert Dehouck.

Onafhankelijk advies voor verzekeringsmakelaars én verzekeringsmaatschappijen

“Ik wil mijn uitgebreide ervaring en kennis inzetten voor de volledige verzekerings- en banksector. Ik wil de kantoren vooral helpen om het ondernemerschap te professionaliseren en naar een hoger niveau te tillen. Als coach vervul ik de rol van mentor én sparringpartner. Iedere ondernemer heeft immers regelmatig een objectief klankbord nodig.”

Off- én online sales- en marketingdiensten

“Om de marketing- en salescampagnes beter uit te kunnen voeren én op te volgen, heb ik een Customer Contact Center opgericht: BizSmile. Ik bouw daarmee voort op mijn expertise met marketingcampagnes in combinatie met telemonitoring.

Maar tegenwoordig moet je ook online aanwezig zijn. Daarom heb ik samen met professionals in digitale communicatie een partnership met Digital Assur opgericht. Op basis van een audit van de huidige site ontwerpen we een professionele en gepersonaliseerde website. Er wordt jaarlijks een off- en online communicatieplan opgesteld en we besteden extra aandacht aan call-to-actions om meer leads te genereren.”

Download hier het volledige artikel uit Verzekeringswereld.