Online drempelvrees bij verzekeringsmakelaars

Je herkent het fenomeen waarschijnlijk wel. Je worstelt met het gebruiken van het internet omdat je schrik hebt het verkeerd te doen. Of je hebt geen inspiratie, tijd noch personeel om je website interessant te houden.

Voor de meeste verzekeringsmakelaars is de drempel om digitaal te communiceren groot. Ze hebben zelfs geen tijd om te bedenken hoe online toepassingen hun kantoor zouden kunnen promoten of laten renderen. De meeste makelaars beseffen dat ze moeten digitaliseren maar weten niet hoe ze dat zouden kunnen doen.

Je kantoor en je marketing digitaliseren is geen keuze, wél een noodzaak.

Niemand twijfelt er nog aan dat een goede online aanwezigheid de omzet van een verzekeringskantoor verhoogt. Maar bij de uitvoering van die digitale transformatie stokt het meestal. Met goede technieken kan je scoren.

Hoe begin je er aan?

Ontbreekt het je aan tijd, inspiratie of personeel? Maak een jaarplanning voor jouw kantoor op en huur één van onze Digital Assur managers in om je project te trekken en te implementeren.

Met Digital Assur kan je je laten begeleiden totdat je de belangrijke internet-knepen onder de knie hebt. We leren je stap voor stap de online mogelijkheden om tastbaar resultaat op korte termijn te bereiken. Je zal veel meer resultaat bereiken met veel minder tijd. Je wil toch je resultaten naar een hoger niveau tillen?!

Na het eerste jaar kan je kiezen om het zelf in handen te nemen of om je verder te laten bedienen en begeleiden door een Digital Assur manager.

Wil je weten wat Digital Assur kan doen voor u?