Waarom bedrijfscoaching zinvol is

60 % van de startende zelfstandigen leggen de boeken neer binnen de vijf jaar. Daar kun je iets tegen doen: je laten begeleiden door een coach of mentor in je ondernemerschap.

Eenmaal het startersenthousiasme voorbij is, komt de kat op de koord. Hoe zit je prijszetting in elkaar? Waar haal je klanten? Hoe bind je klanten zodat ze loyaal worden? Hoe staat het met je klantgerichtheid? Hoe zet je actieve marketingcampagnes op?

Napoleon Hill sloeg de nagel op de kop: “De grootste reden waarom mensen falen in het leven is omdat ze luisteren naar familie, buren en vrienden.”

Ondernemen is een ernstig zaak en geen kinderspel

Slimme ondernemers laten zich begeleiden en schakelen professionele adviseurs in. En dat is niet de boekhouder van dienst. Hij weet uiteraard hoe je boekhoudkundig alles piekfijn in elkaar kunt steken en dat is maar goed ook. Is hij de krak in verkopen, marketing, klantgerichtheid? Dat betwijfel ik sterk!

Als het over ondernemen en zakendoen gaat kun je maar best vertrouwen op een externe professionele ondernemers- en bedrijfscoach. Zo’n business coach zal je bijstaan om je bedrijf te doen groeien, om jezelf, mensen en teams te versterken, kortom om succesvol te doen ondernemen.

Alles alleen oplossen is onmogelijk

Met een neutrale externe business coach word je gesteund en geholpen door iemand die aan je zijde staat, die naar je luistert, je begeleidt op de weg naar meer zelfvertrouwen. Dan neem je goede beslissingen, dan werken je plannen.

Wanneer is een hands-on en resultaatgerichte aanpak nodig?

Een business coach kan je goed gebruiken zowel in goede tijden als bij minder goede momenten:

  • Je wil persoonlijk of professioneel groeien via inzichten en een betere zelfkennis.
  • Je mikt op de grote doorbraak van je bedrijf met meer klanten, meer omzet en meer rendement.
  • Je hebt het zodanig druk dat je niets meer naar behoren kan doen.
  • Je hebt een persoonlijke dip en zoekt zelfvertrouwen en uitdaging.
  • Je zoekt een klankbord bij het nemen van beslissingen.
  • Je wil een nieuwe wending geven aan je carrière.
  • Je zoekt advies bij hindernissen, pijnpunten of problemen die je niet alleen kan oplossen.
  • Je wil de dynamiek en het rendement van je team opkrikken.
  • Wil je zelf keuzes maken, maar slaat de twijfel toe?
  • Slaag je er niet in prioriteiten te stellen of heb je het gevoel dat je ter plaatse trappelt?

Dat is het moment waarop ik aan je zijde opduik. Als een klankbord dat naar je luistert, als ervaren professional die tegelijk menselijk en zakelijk is en als coach die je begeleidt op weg naar meer zelfvertrouwen, meer zelfkennis en meer succes.

Daarom ga ik resoluut voor interactieve begeleidingstrajecten die uitstekend onderbouwd en altijd gepersonaliseerd zijn. Ik praat je daarbij niet naar de mond, maar durf zeggen waar het op staat, motiveer en haal het beste in jou naar boven.

Ik doe dit met de ambitie om mijn schat met succeservaringen en kennis te delen met mensen, om hen te versterken en succesvol te ondernemen.

Nagenoeg alle succesvolle mensen hebben een coach of mentor. Een echte compagnon de route die hen begrijpt, helpt, inspireert, sterker maakt, doet groeien en hun arbeids- en levensgeluk bevordert. Met als achterliggende doel: betere resultaten halen!

Vragen / informatie / offerte

Heeft u vragen of wenst u een offerte? Laat het mij weten via onderstaand formulier. Ik contacteer u eerstdaags.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met het privacybeleid