Een digitaal marketingplan: hoe begin je er aan?

Het vaktijdschrift "Verzekeringswereld" publiceerde onlangs een ruim artikel over hoe je een digitaal marketingplan opstart volgens Geert Dehouck. Voor veel verzekeringsmakelaars biedt Digital Assur hier de oplossing.

“Ik merk dat er op vlak van marketing een duidelijker verschuiving is - mede door corona – richting digitalisering en online communicatie. Verzekeringsmakelaars zouden hun online communicatiekansen méér kunnen en moeten benutten. Mijn vaststelling is dat er vandaag behoefte en nood is aan professionele ondersteuning”

Digital Assur zorgt voor continuïteit van marketing bij verzekeringsmakelaars

Digital Assur biedt de oplossing voor verzekeringsmakelaars met groeipotentieel die meer continuïteit in marketing willen maar die te klein zijn om een eigen marketing manager in dienst te nemen.

Digital Assur biedt een vast marketingteam aan op variabele basis

Als verzekeringskantoor is de aanwerving van een marketing manager meestal onhaalbaar. Digital Assur biedt voor verzekeringsmakelaars een marketingteam aan op flexibele basis, voor de tijd die ze precies nodig hebben. Het resultaat? Je krijgt gemoedsrust omdat je marketing in professionele handen is én je ziet concrete, meetbare resultaten.

Digital Assur zorgt er voor dat je digitale marketing en content marketing steeds op scherp staat. Het team van Digital Assur voert op continue basis en binnen een budgettaire raamovereenkomst de marketing voor elk verzekeringskantoor uit.

Download hier het volledige artikel uit Verzekeringswereld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Digital Assur voor jouw kantoor?

Lees er alles over op mijn website of op de website van Digital Assur. Je kan me ook bellen op 0495 18 76 11 of mailen naar contact@geertdehouck.be.

Vragen / informatie / offerte

Heeft u vragen of wenst u een offerte? Laat het mij weten via onderstaand formulier. Ik contacteer u eerstdaags.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met het privacybeleid