Wie is Geert nog?

Wie is Geert Dehouck nog?

Ervaren business en personal coach

Dertig jaar lang legde ik een mooi parcours af bij een internationale verzekeringsgroep. Ik vervulde opdrachten in acht landen. Daar deed ik heel wat beroepservaring op in sales- en marketingfuncties. Die expertise koppel ik vandaag aan een flinke dosis gedrevenheid, levenservaring, mensenkennis en empathie om mensen en organisaties op hun beurt te helpen groeien.

Krachtige inspirator en motivator

Ik kom uit een ondernemende familie en zakendoen kreeg ik met de paplepel mee. Het was de vroege basis voor mijn succesvolle carrière in sales en marketing. Ik stond onder meer aan het hoofd van een verkoopteam met dertig medewerkers. Ik enthousiasmeerde ze en liet ze scoren in hun competentiegebied, waardoor we prachtige resultaten behaalden. Na een rijkgevulde carrière was de tijd rijp om mijn eigen weg te gaan als zelfstandige bedrijfscoach.

Auteur, spreker en gastdocent

Mijn ervaring en wijsheid deel ik ook als auteur, met ondertussen tien boeken op mijn conto. Daarnaast ben ik gastdocent aan zeven Vlaamse hogescholen en geef ik trainingen aan verschillende opleidingscentra. Als keynote en motivational speaker breng ik tot slot mijn kennis met veel passie over aan bedrijven en organisaties. Meer dan 70.000 deelnemers volgden mijn seminars. Op mijn palmares staan ook verschillende bekroningen, waaronder de nominatie als Insurance Personality 2010 en De Gulden Regel 2012.

Mijn boeken

Ik schreef 10 boeken, waarvan de volgende vandaag nog verkrijgbaar zijn :

“Ik heb het verlangen om mensen op basis van mijn rijke ervaring oprecht te helpen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Mijn visie? Kennis en wijsheid moeten gedeeld worden om het maximum te halen uit mensen en organisaties.”

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met het privacybeleid